Home Новини сучасних технологій Redmi готуються представити смартфон K40 в першій країні

Redmi готуються представити смартфон K40 в першій країні

0

Redmi готуються представити смартфон K40 в першій країні. Ймовірно, смартфон презентують в Росії. Анонс може відбутися в грудні.

У базі даних Євразійської економічної комісії (Eurasian Economic Commission, EEC) з’явився смартфон підшефного Xiaomi бренду Redmi, який поки не був представлений виробником.

У мережі вже щосили поширюються чутки про наступного представника лінійки «вбивць флагманів» Redmi - Redmi K40. Його анонс очікується зовсім скоро, адже його попередник, Redmi K30, дебютував в минулому році в грудні.

Redmi готуються представити смартфон K40 в першій країні

Судячи з усього, ЄЕК сертифікувала саме Redmi K40. Про це свідчить модельний номер M2011K2G. Раніше модель з номером M2001K2C вже засвітилася в сертифікаційної базі у китайського регулятора MIIT як пристрій з підтримкою 5G. Модель M2011K2G швидше за все, являє собою міжнародну версію смартфона. Цілком можливо, що на міжнародному ринку модель вийде під брендом Xiaomi, а не Redmi, як уже не раз траплялося.

Як завжди, документація ЄЕК не дає подробиць про пристрої. Проте, отримання сертифікації вказує на наближення моменту офіційного анонсу.

Читайте також: Redmi K30 Pro йде з ринку і поступається місцем Redmi K40 Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version