Home Новини сучасних технологій Sony визнали, що в них відсутні приставки Playstation 5

Sony визнали, що в них відсутні приставки Playstation 5

0
Sony визнали, що в них відсутні приставки Playstation 5

Сьогодні Sony визнали, що в них відсутні приставки Playstation 5. Як повідомляє президент Sony Interactive Entertainment та глава PlayStation Джим Райан (Jim Ryan) у черговому своєму інтерв’ю: «Все продано. Абсолютно все продано ».

За словом Джима Раяна, якщо до моменту анонсу він в основному думав про те, як стимулювати продажі PlayStation 5, то тепер він більше поцікавиться питаннями підвищення пропозицій щодо задоволення продажів. 

Сюди входить і збільшення об'єктів виробництва консолі, і, очевидно, питання логістики. Що ж стосується запуск настільки важливого пристрою під час пандемії, то тут топ-менеджер не побачить жодних відмінностей від запуску в звичайний час, за виключенням того, що… продажі могли бути ще трохи вищими.

Ситуація з поставками та доступністю PlayStation 5 навряд чи покращиться, так як «хлопці з виробничого відділу і так творять чудеса».

Будемо продовжувати слідкувати за розвитком подій.

Читайте також: Найбільше розчарування покупців Sony PlayStation 5.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version