Home Новини сучасних технологій Найбільше розчарування покупців Sony PlayStation 5

Найбільше розчарування покупців Sony PlayStation 5

0
Найбільше розчарування покупців Sony PlayStation 5

Найбільше розчарування покупців Sony PlayStation 5. Замість приставки може приїхати котячий корм і багато чого ще. Численні скарги від користувачів у Великобританії на підміну коробок в доставці.

Вчора компанія Sony почала відкритий продаж ігрової приставки PlayStation 5 в багатьох країнах світу, включаючи Великобританію.

Приставка виявилася справжнім дефіцитом і далеко не всі, хто замовили її попередньо отримали новинку в перший день продажів. Яке ж було розчарування цих обраних “щасливчиків”, коли замість жаданої консолі вони побачили всередині упаковки щось зовсім стороннє.

На проблему звернув увагу один з користувачів ігрового форуму ResetEra. Отримавши сам замість PlayStation 5 коробку котячого корму він зайшов в Twitter і побачив численні скарги британських покупців, які замовили приставку PS5 в Amazon і отримали замість неї кухонний посуд, масажери для ніг і той же котячий корм.

Деяким дісталася просто порожня коробка. Деякі кур’єри поводилися не по-джентльменськи – прибувши на місце доставки, відзначали замовлення як виконаний через кілька хвилин і віддалялися в невідомому напрямку.

Звичайно, Amazon в кінці кінців розбереться з цією неприємною ситуацією, але це явно відбудеться не скоро. А поки приставка залишається у великому дефіциті, з великою ймовірністю, чекати доставку справжньої PlayStation 5 доведеться довго.

Читайте також: Приставка Sony PlayStation 5 вже продається за завищеною ціною.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version