Home Новини сучасних технологій Компанія Ericsson може піти із Швеції через Huawei

Компанія Ericsson може піти із Швеції через Huawei

0

Борьyo Екхольм (Borje Ekholm), генеральний директор компанії Ericsson, виробника телекомунікаційного устаткування, зробив дуже гучну заяву, зазначивши, що компанія Ericsson може піти із Швеції через Huawei.

Нагадаємо, Швеція планує заборонити Huawei брати участь в розгортанні мереж 5G в країні. На тлі цього Бёрье Екхольм заявив буквально наступне: «Якщо заборона на обладнання Huawei дійсно буде діяти, Ericsson піде зі Швеції».

Компанія Ericsson може піти із Швеції через Huawei

Джерело зазначає, що Ericsson добре відчуває себе на ринку мобільного зв’язку в Китаї, займаючи майже половину ринку. Що стосується фіксованих мереж, частка ринку компанії становить близько 10% відсотків. Заборона Huawei в Швеції може привести до того, що обладнання Ericsson заборонять в Китаї.

У відповідь на заяву Борьyo міністр торгівлі Швеції Анна Халлберг (Anna Hallberg) заявила, що уряд Швеції не може зняти заборону Huawei, тому що рішення прийнято за рекомендацією відділу безпеки секретарем Адміністрації пошти та телекомунікацій.

Ericsson і три великих оператори подали позов проти заборони обладнання Huawei. Борьyo Екхольм додав: «Хоча ми розмовляли з кількома шведськими юридичними фірмами, ніхто не хоче допомагати Huawei. Тут багато трусів ».

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version