Home Новини сучасних технологій Компанія Київстар полегшить перехід на популярний тариф для пенсіонерів

Компанія Київстар полегшить перехід на популярний тариф для пенсіонерів

0

Компанія Київстар полегшить перехід на популярний тариф для пенсіонерів на період введення карантинних мір, які будуть проходити з 8 січня до 24 січня. Мова йде про тарифний план, який був розроблений для людей похилого віку, яким непотрібні н-кількість ГБ інтернету і багато зайвих послуг. Тарифний план “Дзвінки для Батьків” розроблений спеціально для користувачів, яких цікавлять тільки дзвінки в мережі Київстар.

Відповідно до офіційної інформації, яка була опублікована на сайті компанії, в період від 6 січня і до 24 січня, для того щоб підключити тарифний план, необхідно зателефонувати в контакт-центр Київстар за коротким номером 466. Службі підтримки необхідно повідомити, що ви хочете підключити тарифний план для себе (якщо вам більше 60 років) або ж для своїх батьків.

Працівники Київстар захочуть перевірити вік клієнта, на якого будуть оформляти договір. Для цього вони мають запитатися ваш індивідуальний податковий номер. Як повідомляють в компанії, індивідуальний номер необхідний тільки для підтвердження віку особи і він не буде зберігатися в інформаційних системах Київстар.

Після того, як карантинні міри завершаться, вам або вашим батькам, необхідно з’явитися в офіційному магазині Київстар і підтвердити всі дані та підписати договір.

Якщо ж, за певних причин, клієнт не може особисто з’явитися та підтвердити необхідні дані, то клієнт продовжить користуватися послугами компанії на тарифі “Київстар Комфорт”.

Тепер коротко про тарифний план “Дзвінки для Батьків”. Вартість пакету послуг складає 60 грн і він включає в себе наступне:

  • Безлімітні розмови в мережі Київстар
  • 100 Мб мобільного інтернету (для оновлення додатків, якщо використовується смартфон)
  • Безкоштовний доступ до Wikipedia, “Всеукраїнської школи онлайн”, Duolingo, Kindle та багато інших сервісів
  • Безкоштовний доступ до viber, Telegram, WhatsApp, Messenger, Facebook, Twitterт та інших

Варто відмітити, що вартість дзвінків на інші мобільні оператори, складає 0,60 грн/хв.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version