Home Новини сучасних технологій Компанія Vodafone зробила безкоштовною популярну послугу

Компанія Vodafone зробила безкоштовною популярну послугу

0

Компанія Vodafone зробила безкоштовною популярну послугу Vodafone Cloud. Але як завжди це буває, не все так просто. Компанія дозволила безкоштовно користуватися послугою тільки тим клієнтам, яким необхідно максимально 8Гб простору у Cloud.

Для тих користувачів, яким необхідно більше пам’яті, діють платні тарифи:

  • 64 Гб сховища за 30 грн/ міс
  • 128 Гб сховища за 55 грн / міс
  • 512 Гб за 110 грн / міс

Як підключати послугу Vodafone Cloud?

Так як в нас мова йде про безкоштовну версію Vodafone Cloud, то розберемося як її підключати.

Перш за все, необхідно завантажити додаток Vodafone Cloud. Після успішного завантаження, необхідно ввійти в додаток і ввести свій номер телефону. Потім вам повинне прийти SMS, в якому буде одноразовий пароль.

Компанія Vodafone зробила безкоштовною популярну послугу

Після введення пароля (і підтвердження користувача відповідно) у вас з’явиться меню, де необхідно вибрати пакет ГБ. В нашому випадку нас цікавить 8Гб . Потім нам повинне прийти SMS з підтвердженням активації послуги.

Далі вже можна вибирати, які файли завантажувати в хмарне сховище.

Також можна налаштувати автокопіювання. На цьому всі налаштування закінчуються і у вас звільнилися додаткові 8 Гб вільного простору на смартфонів.

Тепер ще декілька слів стосовно хмарного сховища. Завантажуючи свої файли в Cloud ви отримуєте декілька переваг, а саме:

  • Збільшується вільний простір на смартфоні
  • Ви не втратите свої фото або інші файли, якщо у вас вкрадуть смартфон або ж він вийде з ладу
  • Швидкий доступ до всіх файлів, які ви завантажили в хмару
  • Всі ваші файли більш захищені в хмарі, ніж на смартфоні або флешці

В хмарних сервісів є один недолік — захист від злому. Як показує тенденція, досить часто, в корисних цілях, хмарні акаунти зламують для того, щоб заволодіти інформацією користувача. Без різниці, чи це зображення чи відео, чи якісь інші файли. Не дивлячись на такий ризик, шанс що зламають ваш смартфон всерівно більший.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version