Home Новини сучасних технологій Компанія Нова Пошта вирішила кардинально змінити свою концепцію

Компанія Нова Пошта вирішила кардинально змінити свою концепцію

0

Компанія Нова Пошта вирішила кардинально змінити свою концепцію. Згідно офіційної інформації, яка з’явилася на сайті компанії, вони вирішили надавати новий спектр послуг для бізнес-клієнтів. Відповідно до запланованих змін, компанія позбудеться своїх вантажних відділень і створить на їхньому місці нові бізнес-відділення.

Як повідомляють на сайті компанії, нові відділення будуть розміщуватися в місцях, де найбільша концентрація підприємств та розвиненої інфраструктури. Тут варто відмітити, що біля таких відділень повинні бути наявні під’їзні шляхи та парковка.

Яким чином будуть працювати нові відділення?

За концепцією компанії, нові бізнес-відділення поділятимуться на фронт-офіс та бек-офіс. Фронт-офіс також буде ділитися на дві зони: до 30 кг і понад 30 кг. В той же час, в Бек-офісі будуть виконутися обробки посилок та вантажів, відділ пакування та зона комфорту працівників.

За повідомленням, в таких відділеннях також надаватиметься повний спектр послуг для бізнесу (відправка та отримання посилок, пакування, фінансові послуги). Найцікавішим нововведенням можна вважати зони самообслуговування, де клієнти зможуть самі швидко оформити свої відправлення.

Найбільшим нововведенням в таких центрах буде експрес-драйв , щоб у клієнтів була змога отримувати послуги Нової пошти безпосередньо на парковці, навіть без відвідування відділення. Біля самих відділень буде проведено озеленення території.

Планується, що відділення будуть трьох розмірів: 800, 1100 та 1400 кв. м. Відділення площею 800 кв. метрів будуватимуться у районних центрах та деяких обласних, більші відділення – у містах-мільйонниках та обласних центрах.

Для будівництва бізнес-відділень Нова пошта шукає надійних партнерів, з якими зможе розвивати довгострокові стосунки. Це може бути юридична особа чи фіз.особа-підприємець, які мають землю під будівництво, досвід зведення подібних об’єктів та фінансову спроможність для самостійного будівництва.

Нова пошта вже не один рік вдало розвиває власну інфраструктуру, будуючи свої інноваційні термінали у партнерстві з іншими підприємцями. Тепер ми шукаємо співінвесторів, щоб побудувати «з нуля» нові відділення, які будуть орієнтовані на потреби бізнес-клієнтів. Модель партнерства наступна – інвестор будує відділення за власні кошти, а Нова пошта зобов’язується взяти його у довгострокову оренду.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version