Home Новини сучасних технологій Компанія Київстар роздає своїм клієнтам безкоштовні мегабайти

Компанія Київстар роздає своїм клієнтам безкоштовні мегабайти

0

Отримання будь-яких безкоштовних послуг від будь-яких компаній, не виняток і оператори мобільного зв’язку, завжди викликає у користувачів сумніви. Важко повірити в отримання безкоштовних хвилин, мегабайт чи грошей без прихованих умов. Але сьогодні ми поговоримо про одну з пропозицій, де компанія Київстар роздає своїм клієнтам справді безкоштовні мегабайти. Це персональна пропозиція для окремих клієнтів і має вона назву «Спробуйте Мб на 90 днів».

«Спробуйте Мб на 90 днів» не є новинкою у каталозі послуг, але інформацію про неї важко знайти, тому ми вирішили розказати про неї з власного досвіду. Ось уже другий місяць поспіль відповідно до умов даної пропозиції нам нараховується на рахунок 10 000 Мб. Загалом, дана пропозиція діє протягом трьох місяців, як і зазначається в назві, і кожного з цих трьох місяців ви отримуватиме по 10 000 Мб.

Компанія Київстар роздає своїм клієнтам безкоштовні мегабайти

Шукаючи інформацію про дану пропозицію, ми наткнулись на форум, де один із користувачів скаржився на те, що дану послугу підключили їй, її матері та ще декільком знайомим пенсіонерам. Тобто її надали користувачам, які взагалі не користуються мобільним інтернетом. Старших людей така пропозиція може і налякати. Наша ситуація схожа. В умовах тарифного плану, яким ми користуємось, передбачений  мобільний інтернет в розмірі 10 000 Мб і останні декілька місяців ми їх зовсім не використовуємо. Більшість часу користуємось домашнім Wi-Fi. Відповідно дана пропозиція зараз нам абсолютно не потрібна і протягом двох місяців, в які ми її уже отримуємо ми не використали жодного Мб. Тобто тут можна зробити двоякий висновок.

Судячи з нашої ситуації та ситуацій користувачів із форуму, дані мегабайти надаються безкоштовно тим, хто їх не потребує і відповідно не використовує. Знову ж таки, дивлячись на нашу ситуацію, коли ми використовували мобільний інтернет протягом місяця повністю, нам пропонували лише змінити наявний тарифний план на дорожчий. А якщо поглянути з іншої сторони, можливо для людей, які ніколи не користувались мобільним інтернетом це чудова нагода для ознайомлення з ним та ще й безкоштовно.

Деталей щодо умов отримання даної пропозиції на сайті компанії оператора ми так і не знайшли, можливо наступним щасливчиком станете і ви. Тобто, як ви розумієте, підключити дану послугу самостійно можливості немає. Як ми зрозуміли, вона автоматично підключається, а після закінчення терміну дії автоматично відключається.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version