Home Новини сучасних технологій В TikTok виявили велику вразливість, яка дозволяє зламувати користувачів

В TikTok виявили велику вразливість, яка дозволяє зламувати користувачів

0

Надійшла інформація, що в TikTok виявили велику вразливість, яка дозволяє зламувати користувачів. Як повідомляють в дослідницькій компанії Check Point Research, завдяки такій лазівці, зловмисники могли отримати доступ до персональної інформації, а саме до особистих зображень, налаштувань профілю та особистої інформації.

Згідно отриманої інформації, зловмисники могли отримати доступ до чужих акаунтів за допомогою функції “знайти друзів”. Завдяки такій функції, вони могли отримувати всю необхідну інформацію про користувача, а саме могли отримати доступ до номера телефону, який прив'язаний до акаунта. Також вони могли отримати доступ до ніку, фотографій користувача та до управління підписками.

Як повідомляють в компанії, всі необхідні дані вони надали власникам TikTok - компанії ByteDance. Зараз відомо, що ByteDance максимально швидко латають можливість несанкціонованого доступу до акаунтів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version