Home Новини сучасних технологій Китайська залізна дорога перестала працювати через Adobe Flash Player

Китайська залізна дорога перестала працювати через Adobe Flash Player

0

Сьогодні надійшла інформація, що китайська залізна дорога перестала працювати через Adobe Flash Player. Така неприємна ситуація відбулася через те, що Adobe припинили підтримку Flash Player, що негативно вплинуло на залізничну мережу китайського Даляня.

Як виявилося, 12 січня в них перестали працювати сайти, оскільки вони були побудовані на Flash. Через застаріле програмне забезпечення, до сайту не змогли підключитися інші комп’ютери із мережі. Через такі неполадки, були зупинені майже всі рейсові поїзди.

Частково виправити інцидент вийшло тільки 13 січня і лише через те, що було встановлено піратське ПО Flash Player. Таке вирішення проблеми лише тимчасове і в найближчий час всі сайти повинні бути переробленими.

Нагадуємо, що компанія Adobe припинила підтримку Flash Player 31 грудня 2020 року. Також Adobe попереджували всіх користувачів про відключення, щоб заздалегідь уникнути схожих інцидентів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version