Home Новини сучасних технологій Компанія Adobe остаточно припинила підтримку Flash Player

Компанія Adobe остаточно припинила підтримку Flash Player

0

Отже, сталося те, про що нас попереджали ще три роки тому – 31 грудня 2020 року компанія Adobe остаточно припинила підтримку Flash Player.

У 2015 році Adobe попросила розробників переходити на інструменти HTML5 замість Flash, а в 2017 році офіційно оголосила про плани щодо закриття технології.

Незадовго до Нового року користувачі Windows 10 почали отримувати попередження з рекомендацією видалити Flash Player з системи.

Поки повне блокування ще не почалася, у користувачів є трохи більше десяти днів, щоб звикнути до цієї думки. А ось після 12 січня 2021 року Adobe вже сама почне блокувати контент Flash від відтворення в Flash Player, так що користувачі не зможуть отримати до нього доступ.

Багата культурна спадщина Flash не пропаде остаточно - її збережуть для майбутніх поколінь. За проект взялася некомерційна організація Internet Archive (Архів Інтернету). В результаті, популярні ігри та анімацію на основі технології Flash можна буде знайти на порталі Internet Archive.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version