Home Новини сучасних технологій Смартфон Samsung Galaxy S21 позбувся слота для карти пам’яті MicroSD

Смартфон Samsung Galaxy S21 позбувся слота для карти пам’яті MicroSD

0

Продовжують з’являтися подробиці про характеристики флагманської лінійки смартфонів Galaxy S21. Цього разу стало відомо, що смартфон Samsung Galaxy S21 позбувся слота для карти пам’яті MicroSD.

Раніше джерела вже повідомляли, що серія Galaxy S21 може поставляться без слота microSD, а сьогодні авторитетний інсайдер Роланд Квандт (Roland Quandt) прямо заявив, що всі смартфони серії позбудуться слота для карт пам’яті.

Компанія Samsung вже робили подібні дії раніше. Всі преміальні моделі компанії, випущені в 2015 році, були позбавлені слота для карт MicroSD, в Деяких моделях 2019 і 2020 років також не було слота MicroSD.

Крім того, Роланд Квандт прокоментував чутки про те, що Samsung прибрала зарядний пристрій з стандартного комплекту поставки Galaxy S21. Інсайдер заявив, що в деяких регіонах Galaxy S21 все ж отримає комплектний зарядний пристрій, однак перелік країн поки не повідомляється.

На даній стадії цю інформацію варто вважати неофіційною, оскільки Samsung ніяк НЕ коментує її. Презентація смартфонів очікується 14 січня цього року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version