Реклама

Компанія Apple розпочинає роботу на Vision Pro 2

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Apple Vision Pro тільки що була представлена, але, очевидно, компанія вже працює над випуском нового покоління гарнітури доповненої реальності. І хоча ще занадто рано встановлювати конкретну дату для цього запуску, інформація від журналіста Марка Гурмана з Bloomberg передбачає, що для виходу Vision Pro 2 на ринок знадобиться принаймні ще 18 місяців.

Іншими словами, ми не повинні побачити нову версію пристрою раніше серпня 2025 року. Наразі ми знаємо, що Apple вивчає причини, чому клієнти вирішили повернути гарнітуру першого покоління. Відгуки роздрібних магазинів надсилаються технологічному гіганту, який прагне використати цю інформацію для вдосконалення Vision Pro наступного покоління.

Якщо інформація про час до запуску наступного Vision Pro буде підтверджена самою Apple, пристрій матиме довший цикл оновлення, ніж у iPhone або Apple Watch, які щороку отримують нові покоління. Час до запуску нової гарнітури може бути довшим, ніж у iPad, досі продукту Apple, якому потрібно найдовше для оновлення покоління.

Інші прогнози, до 3 років очікування на Vision Pro 2

  • Більш консервативний прогноз, зроблений аналітиком Apple, полягає в тому, що друге покоління Vision Pro матиме графік, який передбачає його запуск лише в 2027 році.
  • Аналітик зазначив, що цілком можливо, що до того часу не буде оновлено апаратне забезпечення для гарнітури, що залишить пристрій без оновлення до 3 років.
  • Однак ходять чутки, що наступного року Apple випустить більш доступну версію Vision Pro, яка буде не новим поколінням, а просто спрощеним перезапуском гарнітури першого покоління.

Цікаво: Відомо, як створити розумний список відтворення в Apple Music.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Фахівці підрахували в скільки обійдеться стати TikTok-блогером

Фахівці підрахували в скільки обійдеться стати TikTok-блогером, а саме скільки необхідно потратити грошей на початкове обладнання. Фахівці, які займаються...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -