Реклама

Компанія Google оголосила,що незабаром випустить менш дорогу телевізійну приставку

Останні Новини

Від перевірених джерел стало відомо,що зовсім скоро компанія Google має анонсувати вихід нової версії компактної телевізійної приставки Chromecast. В інтернеті вже були опубліковані реальні фото даного приладу.

Ще в 2020 році осінню було представлено Тв брелок Google Chromecast з Google Tv.

Цікаво: Google карти допомагатимуть прокладати екологічно чисті маршрути в Європі

Прилад підтримує HDR відео в розширенні 4К зі швидкістю 60 кадрів в секунду, а також дає змогу переглядати відеосервери такі як ютуб та онлайн канали. Ціна на даний товар в середньому 50 доларів США.

Брелок Chromecast , що невдовзі має з'явитись на ринку представлений під кодовою назвою G454V. Наскільки нам відомо, то пристрій матиме процессор AmlogicS805X2 з чотирма ядрами, та 2 Гб оперативної пам'яті.

В комплекті з даним пристроєм буде йти пульт дистанційного керування з функцією керування голосом. Дизайн не буде відрізнятись з попередньою моделлю.

Презентація телевізійного брелка запланована на 6 листопада,а ціна буде коливатись в районі 30 доларів США.

Цікаво: Як знайти дивні місця на Google Maps? 6 порад можуть допомогти

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcegsmarena
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

До релізу готується бюджетна версія OnePlus Nord

Раніше ми повідомляли, що OnePlus Nord готується до випуску. Сьогодні ж з’явилася інформація, що до релізу готується бюджетна версія...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -