Реклама

Компанія lifecell підсумувала результати своєї річної діяльності і вони виявились неочікуваними

Останні Новини

22 лютого 2021 року компанія lifecell підсумувала результати своєї річної діяльності і вони виявились більш ніж позитивними. Згідно результатів за 2020 рік, компанія lifecell отримала прибуток вперше за 16 років. Його розмір склав 2,588.7 млн. грн. (чистий прибуток). У 2019 році компанія lifecell зафіксувала чистий збиток у розмірі 1,113.6 млн. грн.

Загалом, дохід компанії у 2020 році склав 6,835.8 млн. грн., що на 14.2% більше ніж у 2019 році. Зростання доходу оператора мобільного зв’язку зумовлене збільшенням абонентської бази та використанням додаткових голосових послуг та мобільного інтернету. Щодо активної бази користувачів, то активна 3-місячна абонентська база в 2020 році зросла на 9.5% та склала 8,1 млн.

Головний виконавчий директор lifecell, Ісмет Язиджи, прокоментував такі результати так:

«2020 рік став визначним в історії lifecell. Нам вдалося вперше за 16 років існування компанії вийти на річний прибуток попри численні бар'єри: від недосконалого регулювання ринку до раптової пандемії. Водночас компанія зробила значний внесок у боротьбу з COVID-19. Ми придбали апарати ШВЛ, надали мобільний зв’язок медикам без додаткової плати та підтримали абонентів інноваційними цифровими послугами, що полегшують життя та роботу під час карантину. Сьогодні в мене є всі підстави вважати, що минулий рік був лише початком, і lifecell продовжить свою історію успіху. Оператор буде й надалі запроваджувати інновації в Україні, захищати свободу українських абонентів попри недосконалу конкуренцію та боротиметься за приведення ринкового регулювання у відповідність до кращих світових практик».

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 причин, чому сучасна техніка служить менше старої

Ви напевно стикалися з такою неприємною ситуацією, як поломка якогось ґаджета, чи то смартфона, чи то телевізора. В таких...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -