Реклама

Компанія Xiaomi готує до релізу першого клона Mi 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, що компанія Xiaomi готує до релізу першого клона Mi 11. За наявними даними, які були отримані від TENNA, цим клоном стане смартфон Redmi K40.

Компанія Xiaomi готує до релізу першого клона Mi 11

Зараз відомо, що розміри Redmi K40 складуть 163,7 x 76,4 x 7,8 мм, тобто він виявиться надзвичайно тонким, не дивлячись на таку об’ємну батарею (4500 мАг). Також відомо, що смартфон отримає 6,67-дюймову OLED-панель з роздільною здатністю Full HD + із частотою кадрів 120 Гц. Раніше повідомлялося, що смартфон отримає 2K екран, але його варто очікувати тільки в моделі Pro.

Також сьогодні були опубліковані перші зображення смартфона Redmi K40. Як видно на зображеннях, він повністю копіює дизайн Mi 11 з незначними змінами. Для прикладу, дизайн основної камери виглядає більше “розтягнутим” в порівнянні з Mi 11. На зображенні видно, що роздільна здатність основного датчика становить 108 мегапікселів.

Дата релізу поки не розголошується, але варто очікувати на реліз в кінці лютого-початку березня.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Honor X10, а не Honor 10Х

Напередодні, в квітні, компанія Honor повідомила, що їхній новий смартфон буде випускатися під назвою Honor X10, а не Honor...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -