Home Новини сучасних технологій Компанія Lifecell почала співпрацювати з біржою криптовалют

Компанія Lifecell почала співпрацювати з біржою криптовалют

0

Для абонентів Lifecell, яких цікавить криптовалюта, є гарна новина. Оператор, 1 грудня 2021 року, домовився про співпрацю з біржею криптовалюти WhiteBIT.


Lifecell започаткував в Україні співпрацю між криптовалютною біржею та оператором зв'язку. Для чого це потрібно? По-перше, це зможе більше розвинути даний напрямок інвестицій в країні. По-друге, абоненти, які вкладають у криптовалюти, зможуть робити це швидко, легко та через телефон. Одночасно за це будуть мати бонуси від самого lifecell.

Цікаво: “Порівнятор” від Lifecell набирає популярності серед українців.

Один із директорів компанії Lifecell розповів, що у світі є дуже багато прикладів таких співпраць. І всі вони досить успішні. WhiteBIT являється достатньо успішною біржею криптовалюти. Її обіг 1 мільярд доларів в день. Різні інноваційні продукти - це і є метою співпраці двох компаній.

Для абонентів Lifecell, які бажають вкласти гроші в криптовалюту, буде ряд бонусів. Реєстрація на біржі буде простіша, лише за номером телефону оператора-партнера, а в додаток користувач отримає ще й 5 ГБ інтернету та вільний доступ до сайту WhiteBIT в Україні. Для тих, хто буде купувати криптовалюту та користуватись тарифами Lifecell, оператор буде нараховувати ще одні бонуси. При покупці Bitcoin на суму від 100 грн, абонент буде отримувати одноразово додаткові Гб інтернету від 10 до 50, а також безкоштовні хвилини та смс. Хто вкладатиме гроші оперативно і встигне до лютого 2022 року, стане автоматично учасником розіграшу призів від WhiteBIT.

Варто прочитати: Lifecell запустив новий тарифний план з безлімітним інтернетом «Домашній Інтернет 4G».

Якщо ви вже зацікавились даною пропозицією, то вам слід прочитати усі правила на офіційному сайті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version