Home Новини сучасних технологій Lifecell запустив новий тарифний план з безлімітним інтернетом «Домашній Інтернет 4G»

Lifecell запустив новий тарифний план з безлімітним інтернетом «Домашній Інтернет 4G»

0

01 липня 2021 року, оператор мобільного зв’язку lifecell запустив новий тарифний план з безлімітним інтернетом «Домашній Інтернет 4G». Даний тариф передбачає надання абонентам lifecell доступ до безлімітного 4G-інтернету (до 9999 ГБ) без обмежень швидкості. Дана пропозиція повинна підійти активним користувачам домашнього інтернету, або ж тим, хто в даний час працюють з дому та активно ним користуються.

Щодо вартості, то тариф «Домашній Інтернет 4G» коштуватиме 150 грн за 4 тижні користування. Але перед замовленням даного тарифу вам потрібно буде придбати 4G-роутер, який надалі роздаватиме Wi-Fi-сигнал.

Також перед замовленням даного тарифного плану вам потрібно буде перевірити 4G-покриття в вашому місті чи селі, далі замовити роутер та оплатити тарифний план. Наступним кроком необхідно вставити SIM-карту та розпочати користування швидкісним інтернетом.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version