Home Новини сучасних технологій Компанія Samsung готує до релізу найдешевший 5G смартфон Galaxy A13

Компанія Samsung готує до релізу найдешевший 5G смартфон Galaxy A13

0

Якщо ви звертали увагу, то останнім часом, виробники смартфонів випускають все більше моделей з підтримкою 5G. Якщо раніше смартфони з підтримкою 5G відносилися тільки до флагманського сегменту, то вже зараз, можна придбати навіть бюджетний смартфон із 5G. Виробників, які пропонують 5G в ціновому діапазоні до 300 доларів (приблизно до 9 тис грн) не так і багато, але серед них опинилася компанія Samsung. Сьогодні ж надійшла інформація, що компанія Samsung готує до релізу найдешевший 5G смартфон Galaxy A13.

Не відходячи далеко. Якщо ви вже давно шукали смартфон з підтримкою 5G, то рекомендуємо ознайомитися з нашим рейтингом найкращих 5G смартфонів в 2021 році. З цим розібралися і переходимо до смартфона Galaxy A13.

Про цей смартфон відомо не так багато, оскільки його реліз заплановано тільки на кінець 2021 року або початок 2022 року, якщо брати до уваги дату релізу Galaxy A12. Все що нам відомо, так це те, що він проходить під каталожним номером SM-A136B і буде коштувати не більше 200 доларів, в Європі. Також відомо про підтримку 5G, але з високою ймовірністю, буде ще версія 4G, якраз для тих регіонів (для України також), де 5G ще недоступно.

Стосовно потужності Galaxy A13, то говорити щось конкретне рано, але він однозначно буде потужніше, ніж Galaxy A12. Як мінімум через те, що А12 працює на MediaTek Helio P35, а всі процесори, які підтримують 5G, вже потужніші за цю SOC.

Зараз нам залишається тільки очікувати на офіційну інформацію від Samsung або ж на чергові інсайдерські витоки.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version