Home Новини сучасних технологій Компанія Sega запускає в продаж неочікуваний ґаджет

Компанія Sega запускає в продаж неочікуваний ґаджет

0
Компанія Sega запускає в продаж неочікуваний ґаджет

Компанія Sega запускає в продаж неочікуваний ґаджет в зв’язку з своїм 60-річчям. Якщо ви здогадалися, то вони запускають нові консолі Game Gear Mini, які є міні версіями консолі Game Gear. Ця консоль дебютувала ще в 1990 році і завоювала армію шанувальників. Це була єдина портативна консоль від Sega.
Оновлені версії дійсно набагато менші за оригінал з дисплеєм 1,15 дюйма і будуть продаватися в 4-х варіантах: чорному, синьому, жовтому та червоному.

https://www.youtube.com/watch?v=ZJD0VZQzK1s&feature=emb_logo

Відмінності між ними будуть не тільки в кольорах, а й іграх, які будуть до них йти. Нові консолі не будуть оснащені катриджами, як це було в оригінальній версії. Ігри будуть встановлені на флеш-пам’ять консолі.
Game Gear Mini буде живитися від 2-х ААА батарей, що гарантують до 3-х годин автономної роботи. Також є роз’єм для навушників та один монодинамік.

Для тих, хто хоче відчути справжню ностальгію і зануритися в дитинство, Sega запропонує аксесуар Big Window. Big Window (лінза, яка збільшує зображення) аналогічний тому, який продавався до оригінального Game Gear.

Зараз доступне попереднє замовлення Game Gear Mini на території Японії, а в продажі консоль має з’явитися 6 жовтня. Ціна на Game Gear Mini від 1200 грн.

NO COMMENTS

Exit mobile version