Home Новини сучасних технологій Браузер Edge доступний з оновленням Windows 10

Браузер Edge доступний з оновленням Windows 10

0
Браузер Edge доступний з оновленням Windows 10

Браузер Edge доступний з оновленням Windows 10 і доступний користувачам версії 1803, 1809, 1903 та 1909. Раніше, щоб користуватися браузером, його необхідно було додатково скачувати. Сьогодні ж в цьому вже немає потреби, так як він автоматично завантажується з оновленням Windows.
Як відомо, нова версія Microsoft Edge працює на Chromium від Google, так же, як і Opera і власне Chrome.

Якщо дивитися на Edge та Chrome, то ви не відчуєте великої різниці. Різниця в тому, що Edge краще оптимізований під Windows, ніж Chrome. Основним плюcом Edge є те, що на нього ви можете встановити всі ті самі розширення, що й на Chrome.
Також Edge краще оптимізований для планшетів та смартфонів, враховуючи, що Chrome використовує 69,18% користувачів мережі. В загальному, Edge – це краща та швидша версія Chrome і на слабких пристроях він буде почуватися добре (не так як Explorer). До плюсів Edge можна віднести те, що він також буде боротися із спамом, як це робить Chrome.
А найкрутіше в Edge, це його оффлайн гра Surf).

Якщо вам ще не прийшло оновлення для Windows 10 і ви хочете встановити і перевірити новий браузер, то просто заходьте на офіційний сайт Microsoft і завантажуйте.

NO COMMENTS

Exit mobile version