Home Новини сучасних технологій Microsoft припиняє підтримку 32-розрядних Windows 10

Microsoft припиняє підтримку 32-розрядних Windows 10

0

Компанія Microsoft припиняє підтримку 32-розрядних Windows 10. Як відомо, Windows 10 постачається в двох версіях: 32 і 64-розрядна. Ззовні, різниці між ними не видно. Але 64-розрядна версія є швидшою, та має більший функціонал. Раніше було необхідно підбирати версію під свій комп’ютер / ноутбук. Версія 32 підтримується тими комп’ютерами / ноутбуками, в яких оперативна пам’ять не перевищує 4 Гб. До теперішнього часу це все було актуально, але з наступним оновленням все зміниться.
Як повідомляється, наступне оновлення Windows 10 принесе зміни. Microsot більше не буде продавати та оновлювати 32-розрядні версії Windows.

Microsoft так це прокоментував:

Починаючи з Windows 10, версії 2004, всі нові Windows 10 системи не буде потрібно використовувати 64-бітові збірки і Microsoft більше не буде випускати 32 -бітові версії для розподілу OEM. Іншими словами, будь-який комп’ютер, який ви придбаєте в майбутньому з попередньо завантаженою Windows 10, матиме 64-бітну версію.

Нагадуємо: Microsoft повернулися до розробки Windows 10X.

Підтримка 32-розрядних версій продовжиться, але в найближчому майбутньому, рекомендуємо оновити технічні характеристики своїх комп’ютерів / ноутбуків.

NO COMMENTS

Exit mobile version