Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi почала “топити” свої смартфони

Компанія Xiaomi почала “топити” свої смартфони

0

Надаєте перевагу смартфонам від Xiaomi, або ж бюджетним рішенням від її суббрендів Redmi, Poco чи Black Shark? Якби це не було дивно, але сьогодні багато експертів та й самих користувачів не вважають це правильним рішенням. Пояснення цьому досить просте. Із пристроями компанії Xiaomi, як більш дорогими моделями, так і з бюджетними пристроями спостерігаються проблеми. Таким чином Компанія Xiaomi почала “топити” свої смартфони.

Якщо говорити про останні негативні відгуки, то вони стосувались програмного забезпечення, зокрема це стосувалось нового оновлення MIUI за номером 12.5.2.0, яке вийшло цього місяця. Багато користувачів встигли його встановити, зокрема найбільше скарг надходило від користувачів не лише бюджетних смартфонів, а й лінійки флагманських пристроїв Xiaomi Mi 11. Після оновлення, основні проблеми стосувались мимовільного перезавантаження пристрою, проблем із екраном, а також спостерігались більші втрати заряду акумулятора.

Враховуючи те, що у власників смартфонів ніяких проблем до встановлення не було, то й було зроблено висновок, що проблеми пов’язані саме із MIUI 12.5.2.0. До речі, дані проблеми стосувались не лише китайської версії, а й міжнародної. Загалом, якщо розбиратись в чому проблема даного оновлення, то, швидше за все, розробники допустили досить масштабні баги, які принесли проблеми для двох версій.

Якщо згадувати і про інші оновлення, то це не перші проблеми із ними протягом останніх півтора року. Інколи проблеми із смартфонами були настільки серйозні, що продовжувати користування пристроями було досить складно. Звісно, такі ситуації можуть, та й трапляються із виробниками інших телефонів, але розмов про компанію Xiaomi останнім часом справді багато.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version