Home Новини сучасних технологій Користувачі WhatsApp не отримають одної із найочікуваніших функцій

Користувачі WhatsApp не отримають одної із найочікуваніших функцій

0

Нещодавно стало відомо про те, що користувачі WhatsApp в недалекому майбутньому отримають ряд цікавих оновлень. Зараз же з’явилась інформація, що користувачі WhatsApp не отримають одної із найочікуваніших функцій. Мова йде про можливість використання одного облікового запису одразу на двох смартфонах.

В мережі дану функцію називали "мультиакаунти", про неї навіть говорив Марк Цукерберг. Проте зараз було виявлено, що дана функція стосуватиметься лише веб-версії та настільної версії WhatsApp. Тобто, користувач WhatsApp не зможе використовувати один обліковий запис на кількох смартфонах чи планшетах, але зможе прив’язати до одного смартфона до чотирьох інших пристроїв.

Загалом, такі обмеження в месенджері WhatsApp є значним його мінусом, якого ви не зустрінете в ряді популярних сьогодні месенджерів. Прикладом може стати месенжер Telegram, Viber та Signal. Ці додатки зможуть надати вам повноцінну підтримку месенджера на основних пристроях типу смартфонів, планшетів та ПК. Тут ви зможете використовувати один обліковий запис на усіх названих пристроях.

Також нещодавно стало відомо, як непомітно прочитати повідомлення в месенджері WhatsApp.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version