Реклама

Компанія Xiaomi презентувала розумну подушку, яка відстежує сон власника

Останні Новини

Нещодавно розробники компанії Xiaomi представили проект роумної подушки Mijia Smart Pillow, яка може здійснювати абсолютний контроль сну власника,та передавати усі дані на мобільний додаток смартфону.

Цікаво: Лімітована новинка від Xiaomi – Redmi Note 11T Trend Limited Edition

В компанії повідомляють, що всередину вшитий спеціальний датчик,який може відстежувати дихальний ритм, хропіння, частоту сердечних скорочень та рухання вночі під час сну. Окрім цього подушкою здійснюється моніторинг різних фаз сна.

Датчик знаходиться всередині подушки та ніяк не заважає та не впливає на якість сна. Живлення відбувається завдяки чотирьох стандартних батарейок, яких вистачає приблизно на 2 місяці роботи сенсору .

Саму подушку можна класти на ліжко будь якою стороною.
Також Bluetooth може обмінюватись даними з мобільним апаратом власника, чи підключатись до розумних систем пристроїв Xiaomi. Антибактеріальне покриття,яке витримує більше двадцяти разів прання не втративши при цьому своїх характеристик, не дає змоги бактеріям розмножуватись. Форму подушки дає власнику можливість комфортно спати,не відрізняючись від звичайної подушки.

На даний момент розумну подушку Mijia Smart Pillow можна замовити за 37 доларів США,але в подальшому ціна виросте до 43 доларів стверджують в компанії Xiaomi.

Цікаво: Redmi Note 11. Який смартфон найкраще купити в 2022 році з цієї лінійки?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Известно, где стоит хранить пароли от сайтов

Стаття доступна українською...Статей по мошеннических действий сейчас как никогда много, и на это есть причины. Последние несколько лет они...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -