Home Новини сучасних технологій Компанія Xiaomi програє “гонку” смартфонів на власному ринку

Компанія Xiaomi програє “гонку” смартфонів на власному ринку

0

Сьогодні стало відомо, що компанія Xiaomi програє “гонку” смартфонів на власному ринку. Як повідомляють в Counterpoint, vivo вперше піднявся на перше місце в Китаї , за даними China Smartphone Weekly Tracker від Counterpoint. У 11 тижні (8-14 березня) 2021 року vivo перевершив свого найближчого конкурента OPPO завдяки споживчій лінійці продуктів.

Битва за першість на ринку смартфонів у Китаї нагрівається, і перше місце швидко змінюється. Орієнтуючись на продовження сильних показників своїх нещодавно випущених бюджетних моделей Y3 та S9, vivo зміг випередити OPPO протягом 11 тижня та знову на 13 тижні.

vivo був одним з перших брендів на ринку, який випустив 5G- пристрої, Nex 3 5G та iQOO Pro 5G відповідно у серпні 2019 року та вересні 2019 року. vivo швидко розширив свій портфель 5G, досягнувши понад 76% продажів у лютому 2021 року, із лише 0,5% у серпні 2019 року.

Чітке позиціонування продукту in vivo дало свої результати. В даний час портфоліо vivo включає серії NEX, X, S, Y та підбрендовий бренд iQOO. Серії NEX і X - це флагманські серії vivo, орієнтовані на можливості камер, тоді як серії S і U орієнтовані на хороше співвідношення ціни та якості. Y орієнтований на бюджетних клієнтів, тоді як iQOO - геймерам. Крім того, vivo докладає більше зусиль для розширення можливостей камери завдяки стратегічному партнерству з німецьким оптичним експертом Карлом Цайсом .

OPPO був агресивним у січні та лютому цього року і став першим брендом смартфонів у Китаї завдяки успішному ребрендингу серії Reno та сильному імпульсу серії A в середньому сегменті.

З тих пір, як Huawei почала боротьбу через обмеження США на компанію, інші китайські виробники смартфонів прагнуть цим скористатися. Коментуючи динаміку ринку, старший аналітик Ян Ван заявив, "vivo та OPPO застосовують агресивні ринкові та товарні стратегії, і ми очікуємо, що два бренди продовжуватимуть боротися за перше місце в 2021 році".

В той же час, компанія Xiaomi зайняла 4 місце серед всіх виробників смартфонів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version