Home Новини сучасних технологій Продажі першого гнучкого смартфона Xiaomi MIX Fold перевершили всі очікування

Продажі першого гнучкого смартфона Xiaomi MIX Fold перевершили всі очікування

0

Сьогодні вранці перший флагман Xiaomi зі складним екраном MIX FOLD офіційно відкрив свої перші продажі на всіх каналах за початковою ціною 1530 доларів. Згідно з першим звітом про продажі, який щойно оголосили Xiaomi, продажі першого гнучкого смартфона Xiaomi MIX Fold перевершили всі очікування і перевищили 60 млн доларів лише за одну хвилину під час першого процесу продажу.

Це досягнення є справді видатним серед мобільних телефонів зі складним екраном, і це також доводить, що цього разу пропозиції Xiaomi вистачає: Раніше багато смартфонів зі складними екранами продавались тисячами.

Незважаючи на те, що це перший смартфон Xiaomi зі складним екраном, MIX FOLD також має найвищу якість у галузі. Голова Xiaomi стверджують, що смартфон пройшов 200 000 випробувань на надійність вигину, а максимальна кількість складок може досягати 1 мільйона.

Продажі першого гнучкого смартфона Xiaomi MIX Fold перевершили всі очікування

Xiaomi MIX FOLD також має найвищі апаратні параметри в галузі. Він оснащений Snapdragon 888 + LPDDR5 + UFS 3.1 рішенням із залізним трикутником, а також має складаний екран з роздільною здатністю 2K, підтримує HDR10 +, Dolby Vision, тощо, що може викликати надзвичайно шокуючі візуальні відчуття.

Варто зазначити, що MIX FOLD оснащений власноруч розробленим мікросхемою ISP C1 від Xiaomi, який має подвійну конфігурацію фільтра, що забезпечує паралельну обробку високочастотних та низькочастотних сигналів, а ефективність обробки сигналів збільшується на 100%. самостійно розроблені алгоритми, це може ефективно покращити іміджевий ефект.

Крім того, MIX FOLD також запустив першу у світі технологію рідких лінз, використовуючи біонічну технологію, щоб набити "лінзу" в лінзу телефону. Текуча рідина обертається плівкою для заміни традиційних оптичних лінз, вносячи зміни у фокусну відстань та фокус, подібні для людського ока. Один об’єктив може одночасно виконувати як телефото, так і макрофункції.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version