Home Новини сучасних технологій Компанія Apple хоче придбати мережу підкастів Wondery

Компанія Apple хоче придбати мережу підкастів Wondery

0

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Apple хоче придбати мережу підкастів Wondery, повідомляє Bloomberg. Wondery відповідає за популярні підкасти, серед яких “Брудний Джон” та “Доктор Смерть”.

Wondery очікую отримати від угоди від 300 до 400 мільйонів доларів. Вони також ведуть перемовини з Sony Music Entertainment та іншими компаніями. У цей момент Bloomberg заявляє, що це буде одна з найбільших угод на ринку підкастингу.

Очікується, що угода буде укладена найближчими місяцями, але поки не ясно, чи продовжить Apple покупку, оскільки справи все ще перебувають на стадії обговорення. У Wondery щомісячна аудиторія складає понад вісім мільйонів людей, що було б головним показником для Apple, оскільки вона має на меті активізувати свої зусилля для підкастів.

Придбання Wondery забезпечить Apple бібліотекою оригінального вмісту, а також джерелом ідей, які з часом можуть бути перетворені на телевізійні шоу. Wondery вже працює над телевізійними шоу на основі подкастів, включаючи серію WeWork , прем'єра якої відбудеться на Apple TV +.

Чутки цього року підказують, що Apple прагне придбати ексклюзивні оригінальні підкасти, щоб краще конкурувати з пропозиціями підкастів Spotify. Apple спеціально шукає подкасти, які в кінцевому підсумку можуть бути адаптовані до майбутнього вмісту TV +, і планує створити підкасти, які збільшать їхні телевізійні шоу.

Конкурент Apple Spotify зосередився на підкастах і придбав компанію Gimlet Media , відому такими подкастами, як "Відповісти всім" та "Повернення додому". Apple вже давно є лідером у сфері підкастингу завдяки додатку Podcasts, який вона вдосконалює протягом останніх років, але Spotify робить прорив у підкастингу.

Apple вже придбала кілька компаній для підкастів. У 2017 році вони придбали Pop Up Archive для покращення пошуку, а на початку 2020 року придбали послугу підкастів Scout FM , призначену для перетворення шоу подкастів у радіостанції.

Читайте також: Apple буде знову продавати старі моделі iPhone.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version