Home Новини сучасних технологій Компанія Apple може втратити важливого партнера

Компанія Apple може втратити важливого партнера

0
Компанія Apple може втратити важливого партнера

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Apple може втратити важливого партнера. Як повідомляється, відносини між давніми партнерами Apple та Foxconn руйнуються через битву за норму прибутку, йдеться в новому звіті The Information . Хоча валовий прибуток Apple становить близько 40 відсотків, рентабельність прибутку Foxconn становить однозначні відсоткові пункти, що змушує Foxconn застосовувати сумнівні тактики, намагаючись збільшити свої прибутки.

Для виробничих проектів Foxconn регулярно повідомляє Apple, що найняло більше працівників, ніж насправді. Foxconn також використовував обладнання, що належить Apple, при створенні пристроїв для конкурентів Apple, і використовував ярлики для тестування компонентів та продуктів. Як результат, Apple посилила моніторинг та відстеження співробітників Foxconn та обладнання, яке знаходиться в приміщеннях Foxconn.

Понад два десятки колишніх співробітників Foxconn та Apple повідомили The Information, що відносини між компаніями змінюються, оскільки Apple прагне диверсифікувати свій ланцюжок поставок.

Foxconn виробляє від 60 до 70 відсотків iPhone, що продаються щороку, і Apple є безумовно найбільшим замовником Foxconn, тому диверсифікація ланцюгів поставок є основною загрозою. Під керівництвом Тіма Кука Apple домагалася зменшення витрат та проводила агресивний аудит виробничих ліній.

Щоб отримати більший прибуток, Foxconn намагався продати власне обладнання для виробництва та випробування компонентів з обмеженим успіхом, а також перенести деякі виробничі товари у власні компанії. Foxconn розробив власні хімічні речовини для полірування екрану iPhone, а не покладаючись на хімікати японської компанії, наприклад.

Компанія Foxconn знехтувала деякими політиками Apple, використовуючи обладнання Apple для продуктів, що не належать Apple, як уже згадувалося вище, і забезпечивши співробітникам Google екскурсію по фабриці Foxconn, яка виготовляла 12-дюймовий MacBook перед його випуском. За повідомленнями, Foxconn також скорочує виробництво.

Будемо продовжувати слідкувати за відносинами між цими двома компаніями.

Читайте також: Розібрані Смартфони Apple IPhone 12 І 12 Pro Виявилися Сильно Схожими.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version