Home Новини сучасних технологій Смартфон Huawei Mate 40 Pro розібрали на запчастини

Смартфон Huawei Mate 40 Pro розібрали на запчастини

0

Сьогодні, смартфон Huawei Mate 40 Pro розібрали на запчастини. Зайнявся цим процесом той самий китайський блогер, який розбирав iPhone 12 та iPhone 12 Pro.

Смартфон Huawei Mate 40 Pro розібрали на запчастини

Розбирання – це звичайний процес нагрівання телефону, щоб клей, який тримає його скляну пластину на рамі, міг ослабнути, щоб потім була можливість відкрити його за допомогою тонкого інструменту.

Mate 40 Pro є модульним всередині. Ми бачимо основну плату, котушку бездротової зарядки, акумулятор на 4400 мАг, роз’єм USB-C та камери. Основна та надширока камери підключені, тоді як 5-кратна зум-камера з перископом має власний незалежний корпус.

Huawei Mate 40 Pro досить легко ремонтувати, якщо у вас є якийсь досвід. Батарею можна змінювати. Для цього необхідно потягнути за відповідний виступ на ній. Роз'єм USB-C легко замінити. Тим не менше, в інтересах збереження гарантії, вам слід звернутися до професіонала, якщо вам потрібне обслуговування телефону.

Читайте також: EMUI 11 Може Виявитися Останньою Версією Фірмової Оболонки Huawei.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version