Home Новини сучасних технологій Ericsson займає місце Huawei на ринку 5G

Ericsson займає місце Huawei на ринку 5G

0
Ericsson займає місце Huawei на ринку 5G

Ericsson займає місце Huawei на ринку 5G. Також сьогодні надійшла інформація, що BT буде допомагати Ericsson в розміщенні перших радіоантен 5G, базових станцій та іншого обладнання для модернізації мобільної мережі.

Це відбувається після того, як уряд Великобританії наклав заборону китайським компаніям на інфраструктуру 5G в країні , згідно з повідомленням BBC . Для тих, хто не знає, британські оператори зв’язку повинні замінити все основне обладнання від Huawei, або іншими словами, будь-який китайський компонент, що використовується в найбільш чутливих частинах його мережі.

Сюди входить маршрут передачі даних та голосові дзвінки через кілька пристроїв на серверах комп’ютера. Все таке обладнання 5G від Huawei також буде поступово припинено в межах країни до 2027 року. Китайський технічний гігант заявив, що ця заборона може принести британському уряду тисячі робочих місць та мільярди фунтів стерлінгів і навіть відкладе розгортання мереж 5G .

Таким чином, останнє повідомлення від BT все ще відповідало очікуванням, оскільки перевізники, як правило, наймають двох виробників обладнання Ran, що дозволяє їм підтримувати обслуговування, якщо проблема виникає в системах інших постачальників. Це також дозволяє операторам телекомунікацій заощадити на ефективності від того, що їм не доведеться встановлювати та обслуговувати широкий спектр продуктів.

Читайте також: Huawei Втратили Ще Один Важливий 5G Ринок.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version