Home Новини сучасних технологій Huawei втратили ще один важливий 5G ринок

Huawei втратили ще один важливий 5G ринок

0
Huawei втратили ще один важливий 5G ринок

Сьогодні надійшла інформація, що Huawei втратили ще один важливий 5G ринок. Як повідомляється, Італія завадила телекомунікаційній групі Fastweb підписати угоду з Huawei про постачання обладнання для базової мережі 5G. Згідно з багатьма джерелами, цей крок є чітким показником того, що Рим зайняв більш жорстку позицію щодо китайських фірм.

Попередження цієї угоди було вирішено на засіданні кабінету міністрів раніше цього місяця, що також стало першим випадком, коли Італії довелося накласти вето на угоду щодо основних мереж 5G з Huawei. Раніше державний секретар США Майк Помпео відвідав Італію ще у вересні і описав китайського технологічного гіганта як загрозу національній безпеці країни, подібно до позиції адміністрації Трампа щодо компанії в США.

На даний момент компанія Huawei рішуче відхилила звинувачення, і її італійський підрозділ готовий пройти будь-яку перевірку, щоб продемонструвати безпеку своєї технології. Однак на засіданні, яке відбулося на початку цього місяця, було прийнято рішення використати спеціальні повноваження органу перевірки, щоб завадити Fastweb укласти угоду з китайською фірмою щодо постачання деталей для своєї мобільної 5G мережі.

Згідно з повідомленням Reuters , високопоставлений урядовець заявив, що "уряд наклав вето на операцію, просячи Fastweb диверсифікувати своїх постачальників". Крім того, офіс прем'єр-міністра також планує оцінити роль Huawei в основних мережах 5G в регіоні. Хоча багато європейських країн, таких як Великобританія, прагнули заборонити китайський бренд, Італія ще цього не зробила. Тож слідкуйте за оновленнями щодо цього питання.

Читайте також: Очікується Запуск Автомобільного Смарт-Екрану Huawei.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version