Home Новини сучасних технологій Реальна автономність роботи iPhone 12 не вражає

Реальна автономність роботи iPhone 12 не вражає

0
Реальна автономність роботи iPhone 12 не вражає

Сьогодні ми дізналися, що реальна автономність роботи iPhone 12 не вражає. Перші власники скаржаться на малий час роботи без підзарядки. Можливо, результат iPhone 12 Pro Max буде трохи кращим, але не варто забувати і про крихітного iPhone 12 Mini.

Минулого тижня стартував продаж смартфонів iPhone 12 і iPhone 12 Pro. Ми вже викладали результати порівняльних тестів, які відображали час роботи новинок без підзарядок. Але тепер в мережі з’являється все більше відгуків реальних користувачів, які скаржаться на час роботи смартфонів.

Багато повідомляють, що iPhone 12 і iPhone 12 Pro тримають заряд недовго, часто смартфонам дуже складно пропрацювати без підзарядки до кінця дня, особливо якщо грати або дивитися відеоролики. Ємність акумуляторів iPhone 12 і iPhone 12 Pro становить 2815 мА • год. Торішні з iPhone 11 і iPhone 11 Pro мають акумулятори ємністю 3110 і 3046 мА • год відповідно.

Хоча Apple офіційно заявили, що iPhone 12 точно не поступається за часом роботи без підзарядки торішньому iPhone 11, результати тестів і відгуки користувачів свідчать про протилежне. В одному з вищезазначених тестів iPhone 12 і iPhone 12 Pro пропрацювали 6 годині 42 хвилини і 6 годин 34 хвилини відповідно. iPhone 11 Pro протримався 7 годині 36 хвилин.
Також з’явилася інформація, що iPhone 12 страждає від швидкого відшарування фарби.

Читайте також: Cмартфони IPhone 12 Отримали Занадто Гострий Корпус.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version