Home Новини сучасних технологій Компанія BMAX випустила ноутбук на базі процесора Intel Core m5

Компанія BMAX випустила ноутбук на базі процесора Intel Core m5

0

Китайська компанія BMAX випустила ноутбук на базі процесора Intel Core m5, який отримав назву BMAX MaxBook Y13 Pro. Незважаючи на те, що пристрій було запущено, інформація про ціни та доступність ще не відома.

На перший погляд, пристрій здається досить схожим на ноутбуки серії Lenovo YogaBook. Компанія заявляє, що має шість різних режимів використання – планшетний, портативний, креслення, ноутбук, підставка та намет.

Компанія BMAX випустила ноутбук на базі процесора Intel Core m5

Він має 5-міліметрові надвузькі рамки навколо дисплея, а повнорозмірна клавіатура з підсвічуванням пристрою має дизайн без полів. Ноутбук, виготовлений з використанням корпусу з алюмінієвого сплаву, має товщину всього 14,7 мм і вагу 1,2 кг.

Відповідно до технічних характеристик, пристрій має 13,3-дюймовий IPS-дисплей Full HD із роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів. Він підтримує 10-точковий точний дотик і забезпечує співвідношення екрану до тіла 81,7 відсотка.

Під капотом ноутбук живиться від процесора Intel Core m5-6Y54 з тактовою частотою 2,7 Ггц. Набір мікросхем, який базується на 14-нм процесі, підтримує 4 Мб інтелектуального кешу і, як стверджується, на 25 відсотків швидший у порівнянні з Core m3-6Y30.

Графічною частиною пристрою керує Intel HD Graphics 515 з тактовою частотою 900 МГц. Заявляється, вона пропонує 40-відсоткову продуктивність порівняно з попереднім поколінням Intel HD 5300. Ноутбук оснащений 8 ГБ оперативної пам'яті та 256 ГБ внутрішньої пам’яті. Також є слот M2 для додавання додаткового сховища SSD на пристрій.

Що стосується підключення, він має Bluetooth 4.2 і дводіапазонний Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac. Компанія заявляє, що постачається із системою Magic Sound System для багатовимірного звучання. Пристрій також має два порти USB Type C і живиться від двокамерної акумуляторної батареї потужністю 38 Вт-год.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version