Home Новини сучасних технологій Panasonic представили Smart LED-лампочку з підтримкою Wi-Fi

Panasonic представили Smart LED-лампочку з підтримкою Wi-Fi

0

Panasonic має досить міцну основу на індійському ринку, і електронний гігант використовує це добре. Сьогодні ми дізналися, що Panasonic представили Smart LED-лампочку з підтримкою Wi-Fi.

Світлодіодна лампочка Panasonic Smart Wi-Fi оснащена різнокольоровими варіантами освітлення. Також користувачі можуть також застосовувати функції автоматизованого планування. В компанії є додаток, відомий як Panasonic Smart Wi-Fi, який можна використовувати для управління розумною лампочкою прямо зі смартфона. Додаток можна завантажити з магазину PlayStore та App Store. Крім того, користувач може підключити розумну лампочку до Amazon Alexa або Google Assistant і використовувати голосові підказки для управління світлом.

Panasonic представили Smart LED-лампочку з підтримкою Wi-Fi

Розумна світлодіодна лампочка Wi-Fi має потужність 9 Вт і має майже 16 мільйонів відтінків, що надає користувачам широкий спектр опцій. Лампочка постачається з автоматичним плануванням, що дозволяє користувачам вмикати та вимикати світло за бажанням. Налаштувати освітлення можна під різні випадки життя.

Panasonic займається створенням розумної екосистеми підключених пристроїв AIoT, і в майбутньому Smart LED Bulb буде частиною підключеної екосистеми, яка буде інтегрована з MirAIe від Panasonic - інтелектуальною підключеною живою платформою IoT та AI .

Ціна розумної світлодіодної лампочки ще не оголошена, але компанія заявляє, що її можна буде придбати через Amazon та інші інтернет-та офлайн-магазини.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version