Реклама

Компанія BOE розпочне постачання OLED-дисплеїв для iPhone 12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Згідно з доповіддю RUNTO, агентства з аналізу індустрії мобільних телефонів, компанія BOE розпочне постачання OLED-дисплеїв для iPhone 12. Вони офіційно пройшли сертифікаційний тест від Apple. Очікується, що поставка OLED-панелей розпочнеться до кінця цього місяця (грудень 2020 року).

Раніше через південнокорейські ЗМІ (ELEC) повідомлялося, що BOE не вдалося пройти перевірку Apple OLED-екранів двічі цього року.

Згідно з інформацією з галузевої мережі, Samsung поставить 130 мільйонів OLED-панелей для iPhone у 2021 році. BOE та LG прогнозують 10 мільйонів та 40 мільйонів відповідно. Внутрішні поставки OLED-панелей iPhone BOE у 2021 році перевищують прогнози ринку, можуть бути подвоєні до 20 мільйонів штук.

Також повідомляється, що віце-президент BOE (Чанг Ченг) передбачив на Науково-технологічній виставці в Міаньян (у вересні 2020 р.), Що глобальний ринок гнучких OLED-панелей досягне 49,7 млрд. Доларів у 2024 році, і BOE сподівається скласти 40%.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як зберегти важливу інформацію в секреті при спілкуванні онлайн

В наш час актуально дбати про безпеку своїх особистих даних не тільки в суспільстві, але й в інтернеті. Особливої...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -