Реклама

Названо 3 причини, чому не варто тримати великі суми грошей на банківській карті

Останні Новини

В сучасному світі дуже тяжко уявити своє життя без банківської картки. Вони використовуються в повсякденному житті, на роботі для зарплати, для отримання кредиту і т.д. Але проблема в тому, що люди часто зберігають на картках свої гроші в не малих сумах, а так робити не варто і на це є причини, про які ми далі і будемо говорити.

Перша причина це крадіжка грошей із картки. Дехто думає, що тримати кошти на картках навпаки надійніше, але насправді вкрасти їх звідти легше, аніж з дому. Щоб зробити крадіжку в квартирі, треба спочатку точно переконатись, що в людини там зберігаються значні суми, потім потрібно якось туди потрапити, знайти ті гроші і вийти непоміченим. Це дуже складно. А от влізти до онлайн банкінгу або ж просто дізнатись пін-код карти легше. Зараз є дуже багато шахраїв, які саме на цьому спеціалізуються.

Цікаво: Названо найпоширеніші способи шахрайства з банківськими картками

Друга причина - блокування банком картки. На це краще звернути увагу юридичним лицям. Податкова може подати заявку до банку, щоб той заблокував рахунок. Причин може бути безліч, наприклад, підозра зі сторони інспектора, або ж інспекція думає, що ви займаєтесь незаконною діяльністю. Фізичні особи, на жаль, не можуть спокійно видихнути, адже їх картки теж можуть бути заблоковані. Тільки не податковою, а самим банком. Так, це може відбутись навіть випадково, але якщо в той момент вам потрібно буде скористатись карткою, то це буде зробити неможливо.

Ще одна причина - блокування рахунку за рішенням суду. Усі, хто має кредит і його не платить вчасно, в зоні ризику. Кредитори подають в суд на боржників, суддя майже завжди виносить рішення на користь банку (іншої кредитної установи) і після цього вони мають право забрати у вас майно або ж блокувати усі кошти, які є та поступають до вас на рахунок. В будь-якому разі, якщо ви опинились в такій ситуації, то користуйтесь готівкою і ніхто у вас її не відбере.

Єдине, коли варто тримати гроші на картці, це при наявності послуги кешбеку та нарахування річних відсотків. Кешбек дає можливість отримувати кошти при покупках. Це свого роду знижка, яка повертається до вас на рахунок. Відсотки вигідно в тому випадку, якщо на карті лежить велика сума. Тоді потрібно буде просто вибрати вигідний тариф та збільшувати свій баланс щорічно. Для цього треба ознайомитись з пропозиціями різних банків та обрати найоптимальніший для вас.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо декілька причин, чому необхідно встановлювати антивірус на свої пристрої

Насправді, розібратися коли антивірус потрібно встановлювати, дуже просто. Тому нижче ми наведемо декілька причин з цього приводу. Якщо Ви не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -