Home Новини сучасних технологій Компанія CD Projekt RED буде відстоювати свої інтереси стосовно гри Cyberpunk 2077

Компанія CD Projekt RED буде відстоювати свої інтереси стосовно гри Cyberpunk 2077

0

Наступне за проблемним релізом Cyberpunk 2077 падіння акцій CD Projekt RED викликало невдоволення у інвесторів компанії. Багато порахували, що польська студія ввела їх в оману, і це стало причиною понесених збитків. Окремі акціонери навіть вирішили відстоювати свої права в суді. Такі знайшлися як в Польщі, так і в США, проте CDPR не згодна з їх претензіями. Як стало відомо, Компанія CD Projekt RED буде відстоювати свої інтереси стосовно гри Cyberpunk 2077.

Як повідомив портал Bloomberg, CD Projekt RED опублікувала відповідну заяву після того, як юридична фірма Rosen оголосила про подачу колективного позову. Основна претензія – брехня керівників польської студії з приводу стану консольних версій Cyberpunk 2077. Нагадаємо: через технічні проблем гру зняли з продажу в PlayStation Store.

Згідно з позовом, інвестори зазнали збитків, коли з'явилася достовірна інформація про недоробки Cyberpunk 2077 на PS4 і Xbox One. Важливо також відзначити, що консольним версіями проекту справді не приділялася належна увага. Про це CDPR розповіла під час недавнього позапланової наради з інвесторами.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version