Home Новини сучасних технологій Xiaomi представила свій флагманський смартфон Mi 11

Xiaomi представила свій флагманський смартфон Mi 11

0

Компанія Xiaomi представила свій флагманський смартфон Mi 11. Це пристрій чекали багато людей, адже Mi 11 – перша в світі модель на базі однокристальної платформи Qualcomm Snapdragon 888. Втім, і інших достоїнств у новинки повнісінько.

Xiaomi представила свій флагманський смартфон Mi 11

Почнемо з екрану. Xiaomi говорила, що вартість екрану Mi 11 дорівнює вартості екрану популярного телевізора. З поправкою на діагональ це, звичайно, вражаюче заяву. За фактом же дисплей Mi 11 точно нікого не розчарує. Матриця AMOLED характеризується діагоналлю 6,81 дюйма і дозволом 2К. Кадрова частота становить 120 Гц, частота відгуку сенсорного шару – 480 Гц.

Екран охоплює 10% колірного простору DCi-P3, підтримує HDR10 + і технологію MEMC, а також характеризується пікової яскравістю 1771 кд / кв.м. Не дивно що екран отримав оцінку А + від організації DisplayMate.

До слова, фронтальна камера - врізана, а не подекранная. Сканер відбитків пальців інтегрований в дисплей, і він … може вимірювати пульс. Захист екрану забезпечує загартоване скло Gorilla Glass Victus.

Апаратна платформа пристрою - Qualcomm Snapdragon 888, що забезпечує в бенчмарке AnTuTu результат 745 942 бали. Детально про неї ми вже розповідали. Відзначимо тільки, що на даний момент це найпотужніша однокристальна система для мобільних пристроїв. Також смартфон отримав дуже швидку оперативну пам'ять - LPDDR 5 зі швидкістю 6400 Мбіт / с. Флеш-пам'ять - UFS 3.1.

Підтримкою Wi-Fi 6E Xiaomi Mi 11 теж зобов'язаний Snapdragon 888, і вона теж дуже швидка. Для порівняння, передача по Wi-Fi файлу об'ємом 1 ГБ в однакових умовах у Mi 11 займає в два рази менше часу, ніж у iPhone 12 Pro Max. І навіть якщо відстань від роутера збільшується, Mi 11 все одно залишається в два рази швидше конкурента Apple.

Xiaomi Mi 11, на жаль, не отримав надшвидку дротову зарядку потужністю понад 100 Вт, але в цілому з швидкою зарядкою в цій моделі повний порядок: 55 Вт - по дроту і 50 Вт при використанні бездротової зарядки. Є і зворотна бездротова зарядка потужністю 10 Вт. По дроту акумулятор смартфона, ємність якого становить 4600 мА · год, заряджається за 45 хвилин, бездротовим способом - за 53 хвилини.

Камери Xiaomi Mi 11

Переходимо до камери, і тут нас чекає не самий стандартний набір датчиків для флагмана, так як перископного модуля, що забезпечує плавний оптичний зум, немає. Основний датчик дозволом 108 Мп оптичного формату 1 / 1,33 дюйма з'єднаний зі світосильним об'єктивом з діафрагмою F / 1,85 і фокусною відстанню 25 мм. У головному модулі реалізована оптична стабілізація.

Другий модуль - з датчиком дозволом 13 Мп і надширококутним об'єктивом з діафрагмою F / 2,4 і кутом огляду 123 °.

Третій модуль з датчиком дозволом 5 Мп і об'єктивом з діафрагмою F / 2,4 і фокусною відстанню 50 мм призначений для зйомки макро.

У камері Mi 11 реалізовано багато абсолютно нових цікавих функцій, які покладаються в своїй роботі на штучний інтелект. Це те, що компанія називала «обчислювальної фотографією».
Mi 11 отримав стереофонічні гучномовці, розроблені у співпраці з фахівцями Harman Kardon, є двохдіапазонний приймач GPS, в черговий раз покращений вібромотор, адаптер NFC.

Колірних виконань у новинки - п'ять, причому в двох випадках (помаранчевий і синій кольори) покриття імітує шкіру. Ціни вже оголошено: версія з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш-пам'яті коштує в Китаї 4000 юанів або $ 610. Рівно стільки ж коштував Mi 10 на старті продажів, але Mi 10, само собою, сильно поступається в характеристиках Mi 11. Вартість Mi 11 в версії з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ флеш-пам'яті - $ 660, а топового варіанту з 12 Гб ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам'яті - $ 720. І так, в цю ціну зарядка не входить, так як її немає в комплекті. Продажі стартують 1 січня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version