Home Новини сучасних технологій Компанія Google повідомила причину перебоїв в роботі додатків

Компанія Google повідомила причину перебоїв в роботі додатків

0

Служби Google, включаючи Gmail, YouTube, Drive, Docs, Meet і Duo, зазнали глобального збою протягом короткого періоду в понеділок. Відключення Google зачепило користувачів у всьому світі, включаючи Індію, США, Західну Європу, Австралію та інших. Постраждалі не мали змоги увійти в систему та отримати доступ до послуг близько години. Це вплинуло і на Google Play Store, оскільки деякі користувачі повідомили, що не можуть завантажити або оновити програми. Однак усі сервіси Google були врешті-решт відновлені пізно вчора і в даний час повністю функціонують. Сьогодні компанія Google повідомила причину перебоїв в роботі додатків.

Сьогодні (понеділок) о 03:47 за тихоокеанським часом Google у системі автентифікації вийшов з ладу приблизно на 45 хвилин через проблему з внутрішньою квотою пам’яті. Протягом цього періоду служби, що вимагають від користувачів входу, мали високий рівень помилок. Проблему із системою автентифікації було вирішено о 04:32 за тихоокеанським часом. Усі послуги відновлені. Ми просимо вибачення у всіх, кого це стосується, і ми проведемо ретельний подальший огляд, щоб переконатись, що ця проблема не може повторитися в майбутньому

Це не перший раз, коли служби Google зазнають відключення. У серпні сервіси Google, такі як Gmail, Google Search і Google Drive, не працювали в різних частинах світу, включаючи Індію. Під час збою користувачі не могли отримувати нові вкладення в Gmail, тоді як інші стикалися з проблемами входу в систему, і мало хто не міг отримувати нові повідомлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version