Home Новини сучасних технологій На Nintendo Switch Online з’являться п’ять нових ігор

На Nintendo Switch Online з’являться п’ять нових ігор

0

Цього тижня На Nintendo Switch Online з’являться п’ять нових ігор. Цього разу додається чотири для колекції SNES і одна для колекції NES, оскільки у компанії, схоже, закінчуються варті уваги ігри з цієї платформи.

Хедлайнером цього раунду є, швидше за все, Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble , третя в серії ігор, розроблених Rare. Nintendo випускала серію Donkey Kong Country протягом 2020 року, причому перша гра була додана в липні, а друга – у вересні . Інші ігри SNES, додані в цьому раунді, включають The Ignition Factor , де ви граєте в ролі пожежника, намагаючись загасити пожежу та врятувати людей у ​​будівлях; Super Talis IV , та Tuff E Nuff, , файтинг.

Що стосується NES, єдиним доповненням є Nightshade , екшн-пригодницька гра з деякими унікальними на той час концепціями, такими як вимірювач популярності, заснований на тому, чи були завдання виконані добре чи ні. Більша популярність дозволяє гравцям відвідувати більше районів.

Ігри будуть додані до відповідних колекцій 18 грудня, найближчої п’ятниці.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version