Home Новини сучасних технологій Розумні годинники Apple Watch навчилися вимірювати кардіовитривалість

Розумні годинники Apple Watch навчилися вимірювати кардіовитривалість

0

Компанія Apple запустила важливе нововведення для користувачів своїх розумних годинниках Apple Watch. Розумні годинники Apple Watch навчилися вимірювати кардіовитривалість.

Розумні годинники Apple Watch навчилися вимірювати кардіовитривалість

З виходом нових версій платформ – iOS 14.3 і watchOS 7.2, стали доступні повідомлення про кардіовинослівості. Користувачі можуть переглядати дані про рівень своєї кардіовитривалості в додатку «Здоров’я» на iPhone і отримувати повідомлення на Apple Watch, якщо їх кардіовитривалість виявиться низькою.

Як відзначають розробники, нові повідомлення допоможуть користувачам підтримувати достатній рівень активності, щоб значно поліпшити здоров’я в довгостроковій перспективі.

Цей показник, який також називається кардіореспіраторної витривалістю, виражається значенням VO2 max - максимальним об'ємом кисню, який організм здатний споживати під час фізичних навантажень. Показник можна збільшити, регулярно тренуючись. Ло справжнього момент Apple Watch визначали середні і максимальні значення VO2 max під час енергійної ходьби на свіжому повітрі, прогулянок і пробіжок.

Користувачі Apple Watch можуть налаштувати функцію «Рівні кардіовинослівості» і повідомлення про низьку кардіовинослівості в додатку «Здоров'я» на iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version