Home Новини сучасних технологій Компанія Google розпочинає боротьбу з невихованими коментаторами на YouTube

Компанія Google розпочинає боротьбу з невихованими коментаторами на YouTube

0
Компанія Google розпочинає боротьбу з невихованими коментаторами на YouTube

Мабуть, єдиною найбільш токсичною та огидною частиною Інтернету є розділи коментарів YouTube, які часто заповнені відвертими невігласами, мерзенними та осудливими зауваженнями. Якби в Інтернеті був розділ “найгірший”, коментарі на YouTube були б цим. Google докладає зусиль, щоб поліпшити якість обговорень на своїй платформі (ймовірно, дурне доручення). Відповідно, від сьогодні, компанія Google розпочинає боротьбу з невихованими коментаторами на YouTube. На даний момент, ця “боротьба” поширюється на YouTube на Android.

Компанія Google буде надсилати нагадування на Android про повторне розміщення вашого коментаря. Якщо він, як їм здається, містить неповагу до автора ролика або ж до іншого коментатора.

Новина надійшла завдяки повідомленню на довідкових форумах спільноти YouTube , де описуються зміни. Коротше кажучи, якщо коментар, розміщений у додатку YouTube для Android, може містити образливі матеріали на основі швидкого аналізу, ви отримаєте спливаюче вікно із запитанням, чи впевнені ви, що хочете розмістити коментар. Після деякого моменту роздумів,Google надіється, що ви зміните свій образливий текст на адекватний і конструктивний.

 Зверніть увагу, що ви все одно можете опублікувати свій коментар у випадку, якщо образливий вміст було виявлено помилково, або ви просто вирішили бути дурнем в Інтернеті.

Система, яка виявляє невідповідний вміст коментарів, також повільно навчається і може вдосконалюватися з часом та зворотним зв’язком, щоб краще зрозуміти контекст та культурні деталі.

Google прикладе максимум зусиль в боротьбі з невігласами

Сьогоднішня зміна щодо просування більш якісних коментарів є частиною більших зусиль, щоб зробити YouTube більш якісною платформою та сприяти різноманітності, зменшуючи шкідливий та ненависний вміст. Компанія стверджує, що з початку 2019 року кількість випадків висловлювання ненависті збільшилась у 46 разів. Тільки за останній квартал вона припинила діяльність понад 1,8 мільйона каналів за порушення політики та 54 000 лише за висловлювання ненависті. Google також планує застосувати статистичну науку та оцінити, як її рішення впливають на творців, шляхом нового опитування, яке розпочнеться наступного року. Добровільне опитування пов’яже деталі, такі як раса, етнічна приналежність та стать, із творцями, щоб вивчити, як поточна політика впливає на пошук, виявлення та монетизацію, а також краще відстежувати такі речі, як висловлювання ненависті та домагання.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version