Home Новини сучасних технологій Компанія Google розробляє смартфон Pixel XE

Компанія Google розробляє смартфон Pixel XE

0

Сьогодні надійшла інфомрація, що компанія Google розробляє смартфон Pixel XE. Очікується, що цей смартфон буде відноситися до середнього класу.

Причина, через яку ми говоримо про сегмент середнього класу, пов’язана з одним із зображень, що відображає частоту процесора пристрою. Крім того, перш ніж ставити під сумнів справжність, давайте спочатку розглянемо їх. Як повідомляв TechRadar , витоки показують пробивний дисплей, NFC і процесор передбачуваного Pixel XE.

На slashleaks було опубліковано чотири зображення. Як ви можете бачити нижче, на зображенні видно, що пристрій має центрований дисплей із пробиванням Він має назву “Google Pixel XE”, як показано в Налаштування-> Про телефон. Якщо ви пам’ятаєте, нещодавно випущений Pixel 4a усунув цей виріз і розпочав першочергову тенденцію в лінійці Pixel.

Пізніше Google пішов за ним із Pixel 4a 5G та Pixel 5 з прорізаними дисплеями. Слід зазначити, що всі ці пристрої мають отвір для пробивання вгорі ліворуч, на відміну від цього витоку. Продовжуючи, інше зображення також відображає параметри підтримки NFC та Bluetooth на сторінці “підключених пристроїв”.

Окрім того, схоже, пристрій підтримує картку Dual-SIM, одна з яких може бути e-SIM. До того ж, один з витоків показує, що частота процесора на пристрої становить 1,8 ГГц і працює Android 11 . 

Невизначеність знімка екрана налагодження процесора та той факт, що можна редагувати імена в налаштуваннях, роблять їх дещо сумнівними. Крім того, якщо Pixel міг серйозно працювати над пристроєм, його кодова назва повинна була просочитися дотепер. 

Тим не менше, це дуже ранні претензії, а отже, давайте почекаємо деяких конкретних витоків, щоб дізнатися про їх існування.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version