Home Новини сучасних технологій Компанія Google “вбиває” свій черговий корисний додаток

Компанія Google “вбиває” свій черговий корисний додаток

0

Сьогодні ми дізналися, що компанія Google “вбиває” свій черговий корисний додаток. Мова йде про Довірені контакти ( Trusted Contacts ). Google представив додаток Довірені контакти ще в 2016 році як спосіб обміну інформацією про місцезнаходження з людьми, які знаходяться поруч із вами. Додаток отримав ще кілька функцій за ці роки, але зараз, схоже, Google вирішив відключити доступ до надійних контактів. Якщо програма вже встановлена на вашому пристрої, ви зможете продовжувати користуватися нею, але ненадовго.

Компанія Google “вбиває” свій черговий корисний додаток

Додаток буде продовжувати функціонувати для існуючих користувачів до 1 грудня, але, починаючи з цього дня, він “перестане підтримуватися”. І починаючи з сьогоднішнього дня, додаток офіційно видалили як з App Store, так і з Google Play Store. Якщо з якихось причин вам потрібно завантажити список створених вами довірених контактів, у вас є час до 1 грудня відвідати веб-сайт і здійснити це.


Це корисний додаток особливо для тих, хто хоче знати, де знаходяться їхні близькі або родичі, щоб переконатися, що з ними все в порядку. Google зазначає, що функція спільного використання геоданих вбудована в Карти Google зараз, і рекомендує користувачам перевірити це. Однак це прикро, бо випадки використання, які передбачаються, насправді не однакові. Додаток Trusted Contacts, якого закривають, просто показує, що Google завжди можна довіряти своє місцезнаходження.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.


NO COMMENTS

Exit mobile version