Home Новини сучасних технологій Sony намагається усунути плутанину щодо запису голосового чату на PS5

Sony намагається усунути плутанину щодо запису голосового чату на PS5

0
Sony намагається усунути плутанину щодо запису голосового чату на PS5

Sony намагається усунути плутанину щодо запису голосового чату на PS5. А все через те, що геймери PlayStation 5 можуть надсилати 40-секундні записані розмови для боротьби з переслідуваннями чи іншими видами непристойної поведінки.

Коли оновлення 8.0.0 розповсюдилось на консолі PlayStation 4 на початку цього тижня, воно забезпечило більш чіткий контроль для батьків, щоб вони могли контролювати спілкуванням своїх дітей, але воно також видало зловісне попередження про можливість запису голосового зв’язку.

Пізніше Sony оновила своє повідомлення в блозі, щоб пояснити, що повідомлення пов'язане з новими функціями на PS5, і сьогодні вони детальніше розповіли про те, як це працює. Відповідно до публікації в блозі PlayStation, хоча голосові чати не будуть відстежуватися або слухатись активно, у новій системі є можливість повідомляти про переслідування, що включає частину голосового чату довжиною до 40 секунд. Тобто кожен може записати всі обговорення, які спричиняють дискомфорт, в певній мірі, вам або іншим учасникам.

З огляду на те, що ми чули протягом багатьох років у своїх гарнітурах, зрозуміло, чому Sony хотіла б шукати шляхи зменшення домагань та жорстокого поводження в чаті, і зробити це місце таким, щоб люди могли комфортно проводити свій вільний час.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version