Home Новини сучасних технологій Компанія Sony подала патент для PS5

Компанія Sony подала патент для PS5

0

Компанія Sony подала патент для PS5, а точніше для обробки зображень на консолі. Портал GamingBoltm допускає, що даний патент може бути поєднаний із майбутнім Sony PlayStation 5. Щодо більш детальної інформації, то цей новий патент досить схожий з функцією картинка-в-картинці чи багатоекранного перегляду. Тобто тут присутній основний екран та підекран, що можуть відображати різний між собою вміст.

Компанія Sony подала патент для PS5

Нагадуємо: Sony перезентували PlayStation 5.

Достовірної інформації про поєднання даної функції з PS5 немає, тому, можливо, і рано говорити про це. Чи отримає PlayStation 5 таку функцію ми уже дізнаємось при виході приставки у продаж.

Також варто зазначити, що функція, яка є основою нового патенту Sony дуже схожа на функцію Snap Xbox One. В останньому, невелика частина екрану може відображати інший вміст, ніж основна частина. До прикладу, відео YouTube чи відеодзвінки.

Рекомендуємо: PlayStation 5 отримає новий користувацький інтерфейс.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version