Home Новини сучасних технологій Компанія Google запатентувала дизайн майбутнього фітнес-трекера

Компанія Google запатентувала дизайн майбутнього фітнес-трекера

0

У листопаді минулого року Google оголосив, що придбає Fitbit за 2,1 млрд доларів. Придбання ще не завершено, але компанія Google запатентувала дизайн майбутнього фітнес-трекера. Як і будь-який інший патент, ми не впевнені, чи це колись стане споживчим продуктом.

Як повідомляє 91Mobiles , Google подав цей патент на дизайн до Управління патентів і товарних знаків США (USPTO). У документації з рядом дизайнерських ескізів згадується, що це «браслет для відстеження фізичної форми».

Переглядаючи ескізи, ми можемо помітити, що цей фітнес-трекер чимось схожий на нещодавно запущений Amazon Halo . Іншими словами, він не має екрану, і тому користувачі повинні будуть покладатися на свій підключений смартфон, щоб отримати всі показники.

Крім того, ремінь цього носимого пристрою, здається, оснащений самим трекером. Якщо це так, тоді клієнтам доведеться купувати новий блок, якщо вони хочуть іншого кольору. Це свідчить про те, що цей фітнес-трекер може бути частиною підписки, як і Amazon Halo.

Тим не менш, хоча в документах нічого не сказано про специфікації цього продукту, ми вважаємо, що він буде використовувати магнітний зарядний пристрій, оскільки поблизу датчика є шпильки pogo, які, як видається, призначені для контролю пульсу.

У будь-якому випадку, якщо Google коли-небудь випустить такий пристрій, ми сподіваємось дізнатись про це до його офіційного оголошення через витоки та сертифікації.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version