Home Новини сучасних технологій Представлено найдорожчу версію відеокарти GeForce RTX 3090

Представлено найдорожчу версію відеокарти GeForce RTX 3090

0

Сьогодні компанія Colorful було представлено найдорожчу версію відеокарти GeForce RTX 3090, якщо ми говоримо про офіційні ціни.

Представлено найдорожчу версію відеокарти GeForce RTX 3090

Модель GeForce RTX 3090 iGame Neptune OC в Китаї самим виробником оцінена приблизно в 2237 доларів, а вже скільки за неї будуть просити в дійсності на тлі дефіциту, страшно уявити.

Для початку варто відзначити, що в офіційному китайському магазині Nvidia адаптер RTX 3090 Founders Edition оцінений в 1837 доларів, тобто карта Colorful дорожче більш ніж на 20%.

І в цілому це можна назвати виправданою переплатою, так як новинка оснащена рідинною системою охолодження, а такі карти завжди відчутно дорожче. В даному випадку система складається з відеокарти з водоблоком, 240-міліметрового радіатора і пари 120-міліметрових вентиляторів. Colorful обіцяє, що така СО знизить температуру відносно встановленої на 10 градусів.

З іншого можна відзначити 26-фазну підсистему живлення, досить великі габарити і підвищену до 1755 МГц частоту GPU. Само собою, і у карти, і у вентиляторів СО є підсвічування.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version