Home Новини сучасних технологій Компанія Huawei готує до релізу декілька нових пристроїв

Компанія Huawei готує до релізу декілька нових пристроїв

0

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Huawei готує до релізу декілька нових пристроїв. Про деякі з них, вже ходили чутки і навіть була офіційна інформація. Для прикладу, зараз відомо, що Huawei в найближчий час випустить смартфон Mate 40, про який ми вже декілька разів писали. Також з’являлися чутки, що Huawei активно розробляє продовження свого відомого розкладного смартфона Mate X2, який отримає достатньо хороший дисплей.

Компанія Huawei готує до релізу декілька нових пристроїв

Крім цих смартфонів, відомо, що в Huawei ще є декілька новинок на поготові, які вже отримали свої кодові назви. Цією інформацією поділився Еван Бласс в себе у Twitter:

Раніше, Росс Янг, засновник DisplaySearch, виявив деякі нові деталі стосовно Huawei Mate X2. За його словами, смартфон отримає схожий механізм складання-розкладання до існуючого в Samsung Galaxy Fold 2. Також він зазначив, що дисплеї для Huawei будуть постачати Samsung та компанія BOE (які також постачають дисплеї для Apple).

На даний момент, нам залишається очікувати на офіційну інформацію від Huawei.

Рекомендуємо: З’явилися Зображення Фітнес-Трекера Huawei TalkBand B6.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version